VIV 2005 (TÜRKİYE)

  Bu yıl 14. sü düzenlenen VIV Poultry Fuarı 25-27 Ağustos tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde yapıldı. FARMAVET 30 farklı ülkeden 300'e yakın firmanın katıldığı fuarda 110 m2 iki katlı standıyla dikkatleri üzerinde toplandı. FARMAVET gerek Macaristan, Bulgaristan, Moldova gibi yurtdışına yaılmış şirketleri, gerekse Azerbaycn, Mısır, Pakistan, İspanya, İran, Bangladeş, Romanya, Yunanistan gibi distribütörlükleriyle uluslar arası platformda konusunda ilklerde yer alan bir firma olduğunu bir kez daha gösterdi.

  Sektörde pek çok üretici ve tüketici firmayı, uzmanı aynı çatı altında toplayan fuarın en kalabalık ve en hareketli standlarından biri FARMAVET standıydı. FARMAVET'in bu yıl ki konseptini "Farmagülatör Çalışıyor, Antibiyotik Verim Arttırıcılar Tatilde" sloganı oluşturdu. (FARMAVET, antibiyotiklere karşı geliştirdiği doğal verim arttırıcı ürünleri olan Farmagülatör Dry&Likit ve büyükbaşlarda Bovifarmın hayvanlara sağladığı yararlı etkileri 2005-2006da yapacağı bilimsel çalışmalar ve araştırmalarla desteklemek için KOSGEB'ten Ar-Ge desteğini de alarak çalışmalarına hız verdi. Bu çalışmalar bittikten sonra sonuçları en kısa zamanda kamuoyuna sunulacaktır.)

  Kanatlı et üretiminin 1 milyon 45 bin tona ulaştığı ülkemiz gerek gelişen teknoloji, gerek hızla artan üretimiyle uluslararası pazarda da ön plana çıkıyor. Fuara yurt dışından ygelen katılımcılar ve ziyaretçilerde de bunu açıkça gözlemlemek mümkündü. FARMAVET'in sektöre olan katkısı da her geçen gün artarak büyüyor. Gelişen pazarda FARMAVET de hedeflediği ve hak ettiği üst noktalara ulaşıyor. Hızla artan kanatlı et üretiminde oluşturulması zorunlu yurtdışı pazar öncelikle FARMAVET gibi yem katkı maddelerinde doğal yollarla üretim gerçekleştiren firmalarla mümkün olacak. FARMAVET, üretim zinciriyle bu konuda da bilinçli ve üzerine düşeçek görevleri yapmaya hazır.

  ISO 9001-2000 sertifikasına sahip FARMAVET müşteri memnuniyetini esasa aldığı misyonunu, geniş vizyonuyla da daima destekleyecektir.

FARMAVET 2006

>>>diğer haber